Cvartet Nunta – Dansatori – Orchestra Nunta

Adria Serban

Adria Serban

Oras: Bucuresti

Stiluri muzicale: pop, rock, dance, jazz, latino, blues, muzica usoara romaneasca

Arie de activitate: toata tara

Servicii: solista muzica usoara pentru evenimente

Tip eveniment: party corporate, prezentare produs, nunta, botez, onomastici

Descriere Adria Serban:

Castigatoare a Trofeului “Mamaia” si a Premiului 2 “Cerbul de Aur”, Adria Serban reuseste sa impresioneze de fiecare data prin abilitatile ei vocale puternice si versatile.

A studiat muzica la Universitatea Nationala de Muzica Bucuresti, iar experienta si-a dobandit-o atat pe scenele romanesti, alaturi de colegii de la Scoala Vedetelor si de artisti de renume din peisajul muzicii pop, cat si peste hotare, in recitalurile sustinute in Egipt, Elvetia, Italia si Spania.

Adria reuseste sa abordeze cu success o gama larga de stiluri: pop, latino, R&B, rock, disco, jazz, cantand in limba romana, dar si in engleza, spaniola, italiana si franceza.

Prin vocea si prezenta sa, Adria poate crea acea atmosfera perfecta, ce face publicul sa se bucure de un moment desavarsit, cu adevarat minunat si unic.

Pentru a ne cere o oferta si a verifica disponibilitatea solistei Adria Serban, contactati-ne telefonic – 0770.436.937, sau pe e-mail, apasand pe butonul de mai jos, sau folosind formularul  de pe pagina noastra de contact. Va rugam sa mentionati in e-mail numele formatiei, artistului, sau al serviciului de nunta ales si data evenimentului. Va multumim !

Cere Oferta

ADRIA SERBAN  SOLISTA NUNTA, SOLISTA MUZICA USOARA, SOLISTA PARTY