Cvartet Nunta – Dansatori – Orchestra Nunta

Alexandra Craescu Band

 

Alexandra Craescu

Oras: Bucuresti

Numar membri:  7-10

Stiluri muzicale: pop, rock, dance, latino, jazz, blues, muzica usoara romaneasca, muzica populara, muzica greceasca, cafe concert

Solisti: 3

Aria activitate: toata tara

Servicii: trupa cover, formula muzica populara, dj, sonorizare, lumini de scena, sunetist + echipa tehnica

Tip eveniment: party corporate, prezentare produs, nunta, botez, onomastica

 

       

Descriere Alexandra Craescu Band:

Alexandra Craescu Band s-a infiintat in anul 2012 la initiativa lui Cristian Gheorghe, de a aduce ceva nou si inovativ, ca si formatie nunta.Cu o vasta experienta muzicala, dar si in ceea ce priveste evenimentele private, a reusit sa imbine noul cu old-school-ul, aducand in atentia publicului o formatie nunta calitativa, de efect si care garanteaza reusita evenimentului dumneavoastra. Abordam toate genurile muzicale ( muzica greceasca, romaneasca, latino, internationala, folclor romanesc,etc), in ideea de a multumi toate categoriile de varsta.

Alege ca formatie nunta Alexandra Craescu Band. Pentru distractie maxima si calitate  live 100%.

Pentru a ne cere o oferta si a verifica disponibilitatea Alexandra Craescu Band, contactati-ne telefonic – 0770.436.937, sau pe e-mail, apasand pe butonul de mai jos, sau folosind formularul  de pe pagina noastra de contact. Va rugam sa mentionati in e-mail numele formatiei, artistului, sau al serviciului de nunta ales si data evenimentului. Va multumim !

Cere Oferta

ALEXANDRA CRAESCU BAND, FORMATIE NUNTA BUCURESTI, TRUPA COVER, ORCHESTRA NUNTA, FORMATIE EVENIMENTE DJ NUNTA