Cvartet Nunta – Dansatori – Orchestra Nunta

Formatie Nunta

Pe aceasta pagina veti gasi formatiile reprezentate de catre agentia noastra, care au in componenta solisti sau formule de muzica populara, avand denumirea generica de formatie nunta. Aceste trupe sunt recomandate pentru clientii care vor sa beneficieze la evenimentul lor de folclor autentic, fie ca este vorba de nunta, botez, onomastici sau chiar si de petreceri corporate.

Blacklight Band  Alexandra Craescu Band    Petrica Andrei Band  Trupa Mates  Vox Live Band  Trupa Othello  Event Band  Daniel Lazar Band  Alyanna Lu  Gas Band

Cautati Formatie de Nunta ? Ati ajuns in locul potrivit. Cu totii stim ca o nunta romaneasca fara muzica populara este ca mancarea fara sare. De aceasta cauza am selectionat unele dintre cele mai cunoscute formatii de nunta din Romania, pentru a va putea oferi ocazia de a alege cea mai potrivita formula pentru evenimentul dvs. Profesionisti in domeniul evenimentelor de tip nunta, cu o experienta de minim 5 ani in zona acestui tip de petrecere, aceste formatii vor transforma nunta dvs intr-o seara de neuitat.

Daca ati ales una dintre aceste formatii de nunta, sau daca aveti nevoie de asistenta in alegere, contactati-ne la telefon 0770.436.937 sau prin e-mail folosind butonul de mai jos sau formularul de pe pagina de contact a website-ului nostru. Dati-ne cat mai multe detalii pentru a va putea alege formula ideala.

Cere Oferta

FORMATIE NUNTA, TRUPA COVER, FORMATIE EVENIMENTE,DJ NUNTA, CVARTET NUNTA TARAF NUNTA