Cvartet Nunta – Dansatori – Orchestra Nunta

Orchestra Nunta

Pe aceasta pagina sunt prezentate formatiile de nunta ale caror pachete de oferta contin mai mult de 7 instrumentisti (de obicei pachet de suflatori – saxofon, trompeta, trombon, sau instrumente cu coarde, percutionisti.. etc) care au denumirea generica de orchestra nunta. Aceste formatii sunt recomandate pentru petreceri corporate, spectacole, zile de oras sau nunta si botez cu buget mai mare.

Blacklight Band  Petrica Andrei Band  Vox Live Band

Daca va doriti sa organizati un eveniment demn de tinut minte, atunci orchestra de nunta este formula recomandata. Aceste formule sunt impresionante prin sonoritatea speciala data de instrumentele cu corzi sau de alamuri (saxofon, trombon, trompeta), percutionist… etc, de numarul mai mare de membri care are un efect vizual mai mare decat al unei trupei normale si nu in ultimul rand, in anumite cazuri, de diversitatea repertoriului, care contine piese care nu pot fi cantate cu o trupa de cover normala cu 5 membri. Chiar daca aceste formatii de nunta au un pret mai mare, pentru peroanele care isi permit este o alegere potrivita.

Daca ati ales o orchestra de nunta prezentata pe website-ul nostru, sau daca aveti nevoie de asistenta in alegere, contactati-ne la telefon 0770.436.937 sau prin e-mail folosind butonul de mai jos sau formularul de pe pagina de contact a website-ului nostru. Dati-ne cat mai multe detalii pentru a va putea alege formula ideala.

Cere Oferta

FORMATII NUNTA, ORCHESTRA NUNTA, FORMATIE EVENIMENTE, TRUPA COVER, FORMATIE NUNTA, FORMATIE BOTEZ