Cvartet Nunta – Dansatori – Orchestra Nunta

Trupa Cover

Pe aceasta pagina sunt prezentate trupele de cover, care sunt trupe complet live, cu repertoriu care cuprinde melodii din muzica usoara si internationala. muzica usoara romaneasca si reinterpretari folclorice pentru trupa live. Aceste formatii sunt potrivite pentru orice gen de eveniment (concerte club, party corporate, prezentare – lansare de produse, zile de oras, nunta, botez, onomastici).

Blacklight Band  Alexandra Craescu Band    Petrica Andrei Band  Trupa Mates  Vox Live Band  Trupa Othello  Mainstream Band  Popas Band  Daniel Lazar Band  Alyanna Lu  Gas Band 

In Romania, trupa de cover are mai multe titulaturi, cum ar fi trupa de coveruri sau cover band, aceste titulaturi folosindu-se inclusiv pentru formatiile sau orchestrele de nunta, datorita faptului ca multe trupe cover canta prelucrari folclorice, sau au in componenta si colaboratori care interpreteaza muzica populara (practic o conditie pentru a putea participa la evenimente de tip nunta sau botez).

Daca ati ales o trupa de cover, sau daca aveti nevoie de asistenta in alegere, contactati-ne la telefon 0770.436.937 sau prin e-mail folosind butonul de mai jos sau formularul de pe pagina de contact a website-ului nostru. Dati-ne cat mai multe detalii pentru a va putea alege trupa de cover ideala.

Cere Oferta

TRUPA COVER, FORMATIE NUNTA, ORCHESTRA NUNTA, TRUPA COVERURI, COVER BAND