Cvartet Nunta – Dansatori – Orchestra Nunta

Blacklight Band

Pe aceasta pagina ne-am gandit sa va prezentam pe larg Blacklight Band – Formatie Nunta Bucuresti – Trupa cover, una dintre formatiile de top din Romania, cu o experienta in domeniul evenimentelor de peste 10 ani, care, bineinteles, este prezentata pe website-ul nostru.

Blacklight Band este o formatie nunta, trupa cover,  infiintata in anul 2004 de pianistul trupei – Liviu Raduca. In acea perioada, componenta trupei era : Julie Mayaya, Liviu Raduca, Marcel Negut, Kostas si Alex Tomaselli. In aceasta formula au activat pana in anul 2011. In acesti 10 ani de activitate, Blacklight Band a participat la peste 400 de evenimente. De asemenea Blacklight Band – Formatie Nunta Bucuresti a participat la nenumarate emisiuni de pe posturile tv din Romania, fiind la un moment dat trupa de cover angajata a emisiunii “Acces Direct” a postului Antena 1, timp de aproximativ 4 luni.

In anul 2015 componenta Blacklight Band – Formatie Nunta Bucuresti – Trupa Cover, s-a schimbat, odata cu plecarea solistei Julie Mayaya (castigatoare a concursului Vocea Romaniei). Noua componenta, de altfel si actuala este: Ana Pop – solista vocala, Liviu Raduca – voce si clape, Mike Vlahopol- chitara si voce, Kostas Black – tobe si percutie, Stefan Iuga – chitara bass. Alaturi de ei se gasesc deseori colaboratori, in functie de pachetul de servicii ales de clientii Blacklight Band – Formatie Nunta Bucuresti – Trupa Cover. Printre ei ii putem mentiona pe: Eliza si Viorel Petroianu (muzica populara), Octavian Mardari – saxofon, Gabriel Dragan – tobe si percutie, Alex Tomaselli – chitara si voce.. etc. In aceasta componenta, formatia are deja peste 150 de evenimente la activ

Repertoriul Blacklight Band este impresionant prin marime si diversitate. Melodiile de muzica usoara sunt alese dintre hiturile internationale si romanesti incepand cu anii 60 pana in zilele noastre. Bineinteies, alaturi de Eliza Petroianu si Viorel Petroianu, repertoriul este imbogatit cu sute de melodii de muzica populara, care sunt sarea si piperul petrecerilor de nunta romanesti. Avantajul acestui repertoriu este ca se adreseaza tuturor categoriilor de public si poate satisface si orice cerinte. Cu exceptia manelelor, repertoriul cuprinde aproximativ orice stil muzical necesar pentru o petrecere, fie ca este vorba de un party corporate, o prezentare de produs, un concert de club, o nunta, un botez sau o onomastica.

Blacklight Band – Formatie Nunta Bucuresti – Trupa cover, datorita experientei acumulate de-alungul timpului sustine spectacole artistice de exceptie, creand o atmosfera incendiara de fiecare data, comunicand si colaborand cu publicul, invitatii.

Pachetele de oferte ale Blacklight Band – Formatie Nunta Bucuresti – Trupa cover sunt diverse si se adreseaza tuturor clientilor si se adapteaza si bugetelor mai mici. Pornind de la formatie nunta semilive combinata cu  formula de muzica populara si ajungand la formula de orchestra nunta, cu 9-11 artisti pe scena, avand un sound impresionant si un show spectaculos.

Bineinteles ca alaturi de Blacklight Band – Formatie Nunta Bucuresti – Trupa cover se afla si sunetistul, dj-ul si echipa tehnica, care au grija ca in timpul reprezentatie si in pauzele trupei atmosfera sa fie in continuare placuta.

Echipamentele de sunet si instrumentele folosite sunt de ultima generatie, asigurand o calitate a sunetului si o claritate demne de invidiat. Luminile de scena, de asemenea, nu pot lipsi dintre echipamentele unei trupe profesioniste, iar un lucru este cert, Blacklight Band nu face rabat la calitate.

In concluzie, recomandam cu caldura formatie de nunta Blacklight Band, fiind una dintre cele mai bune alegeri pentru o nunta de vis.

BLACKLIGHT BAND, FORMATIE NUNTA BUCURESTI, ORCHESTRA NUNTA, FORMATIE EVENIMENTE