Cvartet Nunta – Dansatori – Orchestra Nunta

Petrica Andrei Band

Petrica Andrei Band

Oras: Bucuresti

Numar membri: 6-8

Numar solisti: 2

Stiluri muzicale: pop, rock, dance, jazz, latino, blues, muzica usoara romaneasca, muzica populara, muzica lautareasca, romante, cafe concert

Arie de activitate: toata tara

Servicii: trupa cover, formula muzica populara, dj, sonorizare, lumini de scena, sunetist + echipa tehnica

Tip eveniment: party corporate, prezentare produs, nunta, botez, onomastici

     

Descriere Petrica Andrei Band:

Sunteti in cautarea unei formatii de nunta, botez sau un alt eveniment ? Ei bine, ati gasit si nu pe oricine !

Petrica Andrei Orchestra va oferta un show de neuitat, cu un repertoriu foarte variat, special conceput sa acopere mai multe stiluri muzicale potrivite oricaror gusturi si categorii de varsta = coveruri de muzica usoara internationala si romaneasca, muzica de petrecere, muzica lautareasca si populara interpretata de o formula de taraf autentic, cafe concert si jazz, reusind intotdeauna sa va convinga ca ati facut alegerea potrivita.

Va punem la dispozitie artisti cunoscuti, profesionisti si alte servicii cum ar fi echipamente de sonorizare, instalatie de lumini, par moving head…etc.

Suntem una din formatiile de nunta cu experienta mare in evenimente si va asiguram un program artistic pe toata durata petrecerii.Asa cum ii sta bine unei formatii de nunta de succes avem inclus in oferta si Dj profesionist care asigura suportul muzical in pauzele formatiei.

Petrica Andrei este liderul formatiei de nunta care-i poarta numele si este unul dintre cei mai buni pianisti din Romania, membru al Uniunii Compozitorilor si Muzicologilor, avand un palmares de invidiat in domeniul muzicii de jazz si nu numai. Alaturi de Petrica Andrei se afla Gina Lincan, o solista cu renume, cunoscuta dvs de la posturile de televiziune, avand o experienta vasta in domeniul muzicii de petrecere, o voce extraordinara si o prezenta scenica impecabila, care abordeaza cu succes un repertoriu cu muzica de nunta, muzica lautareasca autentica si muzica interbelica.

O alta solista renumita care face parte din componenta formatiei de evenimente Petrica Andrei Orchestra, este Emilia Musala. O voce de exceptie, prezenta scenica, experienta mare in showbiz-ul romanesc, Emilia abordeaza cu mult profesionalism repertoriul compus din coveruri, hit-uri de actualitate, muzica usoara romaneasca si piese din repertoriul de jazz.

O alta solista a formatiei de evenimente – trupa cover – Petrica Andrei Orchestra este Bety, absolventa a Academiei de Muzica Bucuresti, o profesionista cu o tehnica vocala de invidiat si un timbru special ce-i permite sa interpreteze melodii dintr-o paleta stilistica foarte variata: de la jazz, muzica usoara romanesca, cover, la hit-uri ale anilor 70′, 80′, 90′, 2000′ etc.

Cea mai tanara membra din Petrica Andrei Orchestra – formatie nunta – trupa cover – taraf nunta este Cristiana Pascu, in prezent studenta la Conservator, care provine dintr-o familie cu traditie in muzica. Se defineste prin dragostea pentru muzica, energia pe care o transmite atunci cand canta atat melodii de muzica usoara, cover si muzica populara.

Instrumentistii si solistii care fac parte din formatia de nunta din Bucuresti Petrica Andrei Orchestra sunt cu totii profesionisti de cea mai inalta clasa si, impreuna, formeaza o echipa complexa care va aduce buna dispozitie si veselie.

In incheierea prezentarii noastre, formatia de nunta – trupa cover – Petrica Andrei Orchestra va garanteaza un show de neuitat, 100% live si distractie la maxim.

Pentru a ne cere o oferta si a verifica disponibilitatea formatiei nunta Petrica Andrei Band, contactati-ne telefonic – 0770.436.937, sau pe e-mail, apasand pe butonul de mai jos, sau folosind formularul  de pe pagina noastra de contact. Va rugam sa mentionati in e-mail numele formatiei, artistului, sau al serviciului de nunta ales si data evenimentului. Va multumim !

Cere Oferta

PETRICA ANDREI BAND, FORMATIE NUNTA BUCURESTI, TRUPA COVER, FORMATIE EVENIMENTE, ORCHESTRA NUNTA, DJ NUNTA