Cvartet Nunta – Dansatori – Orchestra Nunta

Trupa Mates

Trupa Mates

Oras: Bucuresti

Numar membri: 7 membri

Numar solisti: 3 + 1 solista muzica populara

Stiluri muzicale: pop, rock, dance, jazz, latino, blues, muzica usoara romaneasca, muzica populara, muzica lautareasca, romante, cafe concert

Arie de activitate: toata tara

Servicii: trupa cover, solista muzica populara cu negative, dj, sonorizare, lumini de scena, sunetist + echipa tehnica

Tip eveniment: party corporate, prezentare produs, nunta, botez, onomastici

     

Descriere Trupa Mates:

Proiectul Trupa Mates este infiintat in anul 2015 si este bazat pe ideea de formatie-nunta.  Compenenta formatiei este alcatuita din 7 membri la care se adauga o solista de muzica populara si un Dj profesionist, astfel incat sa fie asigurate toate cerintele pentru un eveniment de succes.

Formatia are un repertoriu vast cu piese din diferite genuri si perioade muzicale, acesta fiind unul flexibil, care se muleaza pe preferintele muzicale ale invitatilor.

Setup-ul este format din tehnica de ultima generatie si asigura o calitate exceptionala atat prin sistemul de sonorizare cat si prin luminile de scena si cele ambientale, acestea avand un rol esential pentru atmosfera creata de formatie.

Trupa Mates face parte din formatiile de nunta care se ocupa de tot programul muzical si de entertainment pe tot parcursul evenimentului.

Pentru a ne cere o oferta si a verifica disponibilitatea formatiei Mates, contactati-ne telefonic – 0770.436.937, sau pe e-mail, apasand pe butonul de mai jos, sau folosind formularul  de pe pagina noastra de contact. Va rugam sa mentionati in e-mail numele formatiei, artistului, sau al serviciului de nunta ales si data evenimentului. Va multumim !

Cere Oferta

TRUPA MATES, FORMATIE NUNTA BUCURESTI, TRUPA COVER, ORCHESTRA NUNTA, FORMATIE EVENIMENTE DJ NUNTA