Cvartet Nunta – Dansatori – Orchestra Nunta

Vali Mercore

Valentin Mercore

Oras: Bucuresti

Stiluri muzicale: pop, rock, dance, jazz, latino, blues, muzica usoara romaneasca

Arie de activitate: toata tara

Servicii: solist muzica usoara pentru evenimente

Tip eveniment: party corporate, prezentare produs, nunta, botez, onomastici

     

Descriere:

Valentin Mercore este un solist de nunta, solist de muzica usoara, care aduce buna dispozitie, un solist plin de energie, care creeaza o atmosfera incendiara.

Un solist cu experienta castigata in decursul anilor prin participarea la nenumarate evenimente, festivaluri si emisiuni televizate si prin colaborarea cu formatii de nunta, trupe de cover din Bucuresti.

Repertoriul sau include o varietate de genuri muzicale dintre care pot fi mentionate stiluri ca: rock’n roll,pop-rock,evergreen,latino,raggae etc, in acest fel avand un repertoriu care se adreseaza tuturor categoriilor de varsta si cerintelor unui eveniment de succes.

Este un solist care se poate incadra in orice formula de trupa, poate canta atat pe negative cat si acompaniat de trupa live.

Este un solist dedicat, care se implica trup si suflet, facand totul din pasiune, aducandu-si aportul la succesul evenimetului dvs.

Prestatiile sale se adreseaza locatiilor cu muzica live, cluburilor si evenimentelor de tip nunta, botez, petreceri private.

Pentru a ne cere o oferta si a verifica disponibilitatea solistului Vali Mercore, contactati-ne telefonic – 0770.436.937, sau pe e-mail, apasand pe butonul de mai jos, sau folosind formularul  de pe pagina noastra de contact. Va rugam sa mentionati in e-mail numele formatiei, artistului, sau al serviciului de nunta ales si data evenimentului. Va multumim !

Cere Oferta

VALI MERCORE, SOLIST NUNTA, SOLIST MUZICA USOARA,SOLIST PARTY